top of page

Nedsivningsanlæg | Rensning af spildevand

De seneste år har kommunerne påbudt flere og flere husejere, at husstandens spilde-vand renses, inden det udledes i naturen. Mange huse og ejendomme er ikke tilsluttet det kommunale kloaknet, og derfor skal boligejere finde en passende løsning.

Rørvig VVS præsenterer BioKube

Et renseanlæg fra BioKube renser vandet på samme biologiske måde som den naturlige process, der sker i en rindende bæk. De naturlige bakterier bliver aktiveret og lever af næringsstofferne i spildevandet, som efterlader spildevandet rent og klar til at blive ført ud i naturen. BioKube har minimalt vedligehold og ingen lugtgener.

biokube logo

Minirensningsanlæg | BioKube

BioKube Venus Beton er opbygget i en cylinderformet betontank med integreret bundfældningstank, og kegleformet top i terrænhøjde. Renseanllægget er opdriftssikret i kraft af sin vægt på 5 tons. Udstøbningen i beton gør at anlægget kan håndtere en bil på helt op til 5 tons, med mulighed for en løsning, der kan håndtere køretøjer/landbrugsmaskiner op til 40 tons. BioKube Venus Beton er det perfekt valg for dig der gerne vil placere anlægget i indkørslen.


BioKube Venus Beton leveres to størrelserne 5 PE eller 10 PE.

Minirenseanlæg i beton eller plastik?

Kombi anlæg eller selvstændig bundfældningstank? BioKube tilbyder traditionelle renseanlæg i plastik eller kørefaste anlæg i beton, hvis du vil placere anlægger i indkørslen. BioKube tilbyder traditionelle anlæg med selvstændig bundfældningstank eller kombi anlæg med integreret bundfældningstank – så skal du kun grave et hul.

Biokube Venus Beton kan placeres i indkørslen, da låget kan bære et tryk op til 5 tons. Anlægget har en integreret bundfældningstank på 2,3 m3.

 

  • 2-10 PE

  • Alle danske rensekrav
  • 400 kwh

  • 5500 kg

nedsivningsNKÆG KLOAKARBEJDER RØRVIG VVS
Venus Kombi 1000 RØRVIG VVS
,inirensningsanlæg Biocube rørvig vvs

Biokube Venus Kombi 

Du får et pålideligt, lydsvagt minirenseanlæg uden luftproblemer. Anlægget har et lavt indløb og et højt udløb, hvilket giver stor fleksibilitet i valg af placering og udgravning.
Med Venus Kombi behøver du ikke grave to huller i haven, da en bundfældningstank på 2,3 m3 er integreret i anlægget på forhånd. Det betyder langt mindre gravearbejde, samt kun et låg i græsoverfladen. Biokube Venus Kombi kommer med et låg i grønt naturgranulat, som falder naturligt ind i tærrenhøjde. Anlægget tåler en belastning på op til 200 kg og kan derfor håndtere vægten af ​​en almindelig have traktor.


Teknologien placeres i et elegant grønt teknikskab, der kan placeres op til fem meter fra anlægget (eller op til ti meter væk, denne løsning kan købes som en mulighed), hvilket også bidrager til en fleksibel placering.

BioKube Venus Kombi kombinerer minirenseanlæg og bundfældningstank i en og samme enhed. Venus Kombi graves helt ned til jordoverfladen, og et låg belagt med naturlige granulater smelter pænt ind i din have.

 

  • 2-10 PE

  • Alle danske rensekrav

  • 400 kwh

  • 355 kg

DOWNLOAD FAKTABLAD

Venus Kombi 5 PE DK

Venus Kombi 10 PE DK

KONTAKT RØRVIG VVS  – LIGE HER – HVIS DU VIL VIDE MERE

biokube logo rørvig vvs
bottom of page